Gönüllere dokunan bir el Kırıkkale’den Mamak’a….”

Gönüllere dokunan bir el Kırıkkale’den Mamak’a….”
Yayınlama: 14.02.2024
A+
A-

 

“Gönüllere dokunan bir el Kırıkkale’den Mamak’a….”
Necabi Bal Başkanım ile bu günkü ziyaretimiz Mamak Kırıkkaleliler Dernek Başkanı Sayın Ayşegül Seçilir hanımefendiydi.
Kendisi İş Kadını, Dernek Başkanı, Mamak Ak Parti meclis üyesi aday adayı ve iş ve evini aynı anda götürmeye çalışan bir anne bir eş Kırıkkale kadınlarımızın onurlu duruşunun bir emraresidir.
Çalışmalarının büyük bölümü iş kadınlarının başarılarını anlatmak ve yanında olmak olan ben denizin gönül rahatlığıyla bu benim adayım diyebileceğim ak partiye, Kırıkkale’ye ve Mamak’a gönül vermiş balamızdır.
Zira saha çalışmalarımda bile mahallelerden esnaftan her ilden mamak sevdalılarının tek tek Ayşegül Başkan bizim kızımız cevabının muhatabı olmuşumdur.
Kendisi aynı mahalledem de bir sokak altta komşum olması hasebiyle direk sözlere şahit olmam beni ziyadesiyle memnun etmiştir.
Kırıkkale gönüllüsü ve dava sevdalısı olarak Mamak Kırıkkalelilerinin temsilcisi bir kadın belediyede görmek istiyoruz. Derneklerimiz ve federasyonlarımızın ortak kararı ve desteğini bilgilerinize arz ediyorum….
Ziyaret sonunda Ayşegül Seçiler Başkanım tarafından şahsıma ve fahri hemşehrimiz Necabi Bal Başkanıma Dernek rozeti takdim edilmiştir.

Asuman Yaşar Haberasi imtiyaz sahibi
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.