GÖNEN’DEN YEREL MEDYAYA ZİYARET

GÖNEN’DEN YEREL MEDYAYA ZİYARET
Yayınlama: 23.03.2023
A+
A-
GÖNEN'DEN YEREL MEDYAYA ZİYARET
Gelecek Partisi Sakarya 28.Dönem Milletvekili Aday Adayı Sevilay Gönen İlde Yayın Yapan Yerel LC Haberi Ziyaret etti
Mustafa AKER- Seçim Çalışmaları çalışmalarını aralıksız sürdüren Gelecek Partisi Sakarya 28.Dönem Milletvekili Aday Adayı Sevilay Gönen bu kapsamda LC Haber Ziyaret etti.
Yürüttüğü Seçim Çalışması ve Aday Olma Konularında Ziyaret Sonrası şu İfadelere Yer Verdi;”
“Yılmadan, bıkmadan, azimle çalışacağım”
28.Dönem Sakarya Milletvekili Aday Adayı Sevilay Gönen, “Gelecek Partisi Sakarya Kurucular Kurulu Üyesiyim. Bir dönem  Sakarya İl Başkan Yardımcılığı ve Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı görevi yaptım.
14 Mayıs’ta yapılacak 28 Dönem Sakarya Milletvekilliği için gönül verdiğim partimden Aday Adayı oldum. Sakarya ve ülkem için azimle, yılmadan, bıkmadan çalışmak için Aday adayı oldum” diyerek Levent Candan’a LC Haberin yayın hayatında başarılar diledi.
Sevilay Gönen Kimdir?
1976 Dünyaya Geldim.Aslen Kahramanmaraşlıyım. İlk-Orta-Lise eğitimimi Sakarya’da tamamladım. 1993-94 yılında üniversite ve çalışma hayatıma başladım. Anadolu Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü mezunuyum.
Mesleğime Turizm beldelerinde 1999 yılına kadar yapmış olup Sakarya’da yaşamış olduğumuz depremle birlikte noktaladım.
Sonrasında memleketim K.Maraş/Afşin ilçesinde 2 yıl devlet okullarından İngilizce öğretmenliği yaptım. 2002 yılından sonra Sakarya’dan bilgisayarlı Muhasebe eğitimi alarak özel sektörde ön muhasebe ve insan kaynakları departmanlarında görev yaptım.
Şuan EYT’li olarak ailemle yaşamımı idare ettiriyorum. Emekli öğretmen bir annenin ve Emekli Ziraat Teknisyeni bir babanın kızı olarak 25 yıl bu devlete hizmet eden bir aileden gelmiş olmanın sorumluluğuyla hizmet etmek adına Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun eğitimci, mütevazi ve dürüst kişiliğiyle müsemma olan bu siyasi oluşuma katıldım. Gelecek Partisi’nin bir neferi olarak ülkemizi ileriye taşımak, milletimiz ve vatanımıza hizmet sağlamak adına bu göreve talip olmaktan onur ve gurur duyarım”dedi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.