GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI GÜLER;”Birlikte Kazanacağız”dedi

GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI GÜLER;”Birlikte Kazanacağız”dedi
Yayınlama: 10.05.2023
A+
A-

Mustafa AKER- Seçime artık günler kalırken İl Merkezindeki Bilbordlarda Millet İttifakına ait afişlerin yırtılmasına Gelecek Partisi İl Başkanı Güler sert bir açıklama yaptı

Seçime 4 gün kaldı  Hepimiz farklı görüşlerde, farklı fikirlerde olabiliriz bu bizim zenginligimizdir ifade eden Gelecek Partisi İl Başkanı Güler;”  Çünkü bu yıllardır böyleydi. Yeri gelir hararetle tartışırdık ama kavga etmezdik sonunda yine barışırdık. Bayburt siyasi tarihinin hiçbir döneminde bu kadar kutuplaşmamış ve ayrışmamıştı.

Bizler ayrı zeminlerde siyaset yapıyor olabiliriz. Hepimizin hedefi iyi bir Türkiye ve yaşanılabilir bir Bayburt.

Bir buçuk aydır kimsenin kalbini kırmamaya özen göstererek çalışmalarımızı yürütmeye gayret gösteriyor kapı kapı dolaşıp köy köy geziyoruz. Her siyasi parti gibi bizlerde ortak milletvekili adayımız sayın Dr. Karabey Kadri Karaoğlu’nun projelerinin tanıtıldığı afiş ve reklamlarımızı şehrimizin çeşitli yerlerine astırdık.

Ancak son günlerde yaşanan olaylar şehrimizi de etkisini altına almış durumda. Kin ve neftlerle her gün başka bir billboard afişine maalesef saldırılar oluyor.

Şehrin nüfusunun her geçen gün azaldığı, işsizliğin ve hayat pahalılığının arttığı, hatta ‘’Kendimize bütün müzikleri yasaklıyoruz. Müziksiz bir kampanya olacak’’ denilmesine rağmen caddelerde araç gezdirilmesini ve daha birçok nedenin sorumlularına ses çıkaramayanlar bizleri eleştiriyorlar. Sanki yıllardır bu memleketi biz yönetiyoruz.
Seçim çalışmalarında bugüne kadar tek bir proje ve yatırım planı açıklayamayanlara laf söylemeyen adaylar arasında Bayburt’tu tanımayan, hatta Bayburt’ta ne bir evi, nede kalacak bir yeri dahi olmayan üniversitenin konuk evinde kalan birini bu şehre vekil olarak getirenlere neden tek bir şey söylemiyorsunuz.
Bu memleketin tozunu, karını, çamuru sizlerle birlikte yaşayan ve yine sizlerle birlikte yaşayacak olan bizlere karşı yapılan bu saldırıları siz değerli hemşerilerimizin takdirlerine ve vicdanlarına havale bırakıyoruz. Bizler bu şehre zarar gelmesin diye kalan bu son 4 günde yine kimsenin kalbini kırmamaya özen göstererek çalışmalarımızı yürütmeye gayret göstereceğiz ve birlikte kazanacağız.”dedi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.