FATSA’DA MUTLU SON

FATSA’DA MUTLU SON
Yayınlama: 27.04.2024
A+
A-

 


Mustafa AKER- Bayburt Özel İdarespor sezonun son maçında deplasmanda Fatsa Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek ligde kalmayı başardı.

Fatsa ilçe stadyumunda saat 15.00 başlayan maça adeta çıkarma yapan çok sayıda taraftarlarının da desteğiyle başlayan Bayburt Özel İdarespor 33. dakikada Halil İbrahim Esen’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Milletvekili Prof.Dr. Orhn Ateş, Belediye Başkanı Mete Memiş ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mutlu Türkmen’inde tribünde izlediği maçın ilk 45 dakikası sarı siyahlıların attığı tek golle tamamlandı.

Maçın ikinci 45 dakikası Bayburt Özel İdarespor’un futbolcuları ve taraftarları için nefeslerin tutulacağı dakikalara sahne olacaktı. Çünkü beraberlik veya galibiyet Bayburt Özel İdarespor’un ligde kalması için yeterli olacaktı.

İkinci yarının hemen başında değişiklik yaparak oyuna başlayan Bayburt Özel İdarespor, daha dikkatli ve ayağa pas yapan bir anlayış sergilemeye başladı. Fatsa Belediyespor ise beraberlik golünü bulmak adına özellikle sağ kanattan atak geliştirmeye başladı.

Dakikalar ilerledikçe ev sahibi ekip yaptığı oyuncu değişiklikleriyle baskısını iyice artırmaya başladı.

Bayburt Özel İdarespor aldığı önemli galibiyetle 3. ligde kaldı

3.lig 3. grupta Karaköprü Belediyespor şampiyon olurken, Sivas 4 Eylül Spor, Akisarspor ve Darıca Gerçlerbirliği ligden düşen takımlar oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.