“EN GENÇ” DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SARI’DAN ÜN VE KARACA’YA ZİYARET

“EN GENÇ” DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SARI’DAN ÜN VE KARACA’YA ZİYARET
Yayınlama: 09.06.2023
A+
A-
Mustafa AKER- Gelecek Partisi Denizli Milletvekili aday adayı Sarı Karaca ve Ün’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi
Denizli’nin en genç milletvekili Aday Adayı Olan Yusuf Sarı, yemin töreninin ardından TBMM Başkanvekili Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Sinkil Ün’ü makamlarında ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu
Denizli’de 28 Mayıs genel seçiminden önce Gelecek Partisi’nden milletvekili aday adayı olan, ‘En Genç Milletvekili Aday Adayı’ ünvanını kazanan Yusuf Sarı, yemin töreninden sonra TBMM’de ziyaretlerde bulundu.
İlk olarak  TBMM Başkanvekili Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’yı Ankara’da TBMM’deki odasında ziyaret eden Yusuf Sarı daha sonra Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Sinkil Ün ile de TBMM’deki odasında görüşerek hayırlı olsun dileklerini sundu. Denizli’de çok hızlı seçim döneminin yaşandığını anlatan Yusuf Sarı, “Tüm milletvekili adaylarımız Denizli merkezde, ilçelerde ve mahallelerde partilerini ve kendilerini tanıtarak genel seçimde destek istedi.
 Çok hızlı, çok hareketli bir seçim dönemi geçirdik. Seçmende 28 Mayıs’ta sandık başına giderek hür iradesiyle meclis çatısı altında kendini temsil edecek milletvekillerini seçti. Seçimin demokratik bir ortamda huzurla sonuçlanmasından bende çok mutlu oldum. Ankara’ya gitmişken Türkiye Büyük Millet Meclisimize de gittim.
CHP Genel Başkanlığı döneminde Denizli milletvekilliği döneminde çok başarılı işlere imza atan, yeni dönemde de TBMM Başkanvekili Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’yı odasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimi sundum.
 Ardından Gelecek Partisi’nden Denizli Milletvekili olarak seçilen ‘Denizli’nin gelini’ Sema Sinkil Ün, hanımefendiyi de makamında ziyaret ettim. İki vekilimi de ev sahipliği için çok teşekkür ediyorum. Çok başarılı ülkemiz için ilimiz için faydalı işlerin yapılacağı yeni dönemin herkes için hayırlı olmasını diledim” dedi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.