CANLI YAYINDA TERBİYESİZ DEDİ..

CANLI YAYINDA TERBİYESİZ DEDİ..
Yayınlama: 21.12.2022
Düzenleme: 21.12.2022 00:16
A+
A-

Canlı yayında “terbiyesiz dedi” tartışması! “Akşener sözlerimin arkasındayım”

Onur Erim ile gazeteci Şaban Sevinç arasında canlı yayında tartışma yaşandı. Onur Erim İYİ Parti Lideri Meral Akşener için ‘siyasi terbiyesizlik yapıyor’ dedi. Şaban Sevinç, Erim’i uyardı.
İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ziyaretiyle başlayan tartışma Türkiye gündeminde yer almaya devam ediyor. Haber Türk’te Oya Cebi’nin sunduğu programa katılan Bizim TV Yayın yönetmeni Saban Sevinç ve Dragoman Strateji Başkanı Onur Erim arasında Akşener gerginliği yaşandı. Erim, İYİ Parti Lideri Meral Akşener için, “Daha önce Akşener için siyasi nezaketsizlik yapıyor dedim fakat şu anda siyasi terbiyesizlik yapıyor” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine araya giren Bizim TV Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Erim’e çıkışarak, “Onur bey haddini aşan bir ifade kullandı. Bu tür kelimelerin siyasetciler için kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Meral hanımın terbiyesizlik yaptığını düşünmüyorum. Meral hanım sürece neden sinerji katıyorsun diye eleştiriliyor” ifadelerini kullandı.

“SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM”
Şaban Sevinç’e yanıt veren Onur Erim, “Bu tamamen siyasi bir sonuçtur yoksa şahsi olarak söylemedim meral hanıma. Lafımın da arkasındayım” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.