ManşetSporSürmanşet

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın Dönemi Sona Erdi.

Paylaş

Trendyol Süper Lig’de sezonun tamamlanmasının ardından Beşiktaş’ta Serdal Adalı ve Sergen Yalçın Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya geldi. Yapılan toplantıda geride kalan sezon ve Sergen Yalçın’ın kulüpteki geleceği görüşüldü.

SERGEN YALÇIN’LA YOLLAR AYRILDI

Yapılan toplantının ardından Sergen Yalçın görevinden ayrılma kararı aldı. Siyah-beyazlı takımdaki ikinci döneminde Yalçın, Süper Lig’i dördüncü sırada tamamlarken Türkiye Kupası’na yarı finalde veda etmişti.

BEŞİKTAŞ’IN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Trendyol Süper Lig’de bu sezon 34 maçta 60 puan toplayan Beşiktaş 17 galibiyet, 9 beraberlik ve yenilgi elde etti. Türkiye Kupası’nda yarı final oynayan siyah-beyazlı ekip, sahasında Konyaspor’a 1-0 mağlup olarak elenmişti.

SERGEN YALÇIN’IN BEŞİKTAŞ KARNESİ

Siyah-beyazlı takımdaki ikinci dönemini geride bırakan Sergen Yalçın, Beşiktaş’ın başında toplam 122 maça çıkarken 67 galibiyet, 21 beraberlik ve 34 yenilgi elde etti. Yalçın, Beşiktaş’taki ilk döneminde Süper Lig ve Türkiya Kupası şampiyonlukları yaşamıştı.

Paylaş

Zekeriya Nuranoğlu

Haber-asi Genel Kordinatörü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir