

Mustafa AKER-Ziraat Türkiye Kupası’nda Kırklarelispor ile karşılaşan Bayburtsport 90 dakikayı golsüz kapatırken uzatmalarda gelen golle kupaya veda etti.
Maçın yıldızlaşan ismi kaleci İsmail Cengiz, rakip takımın kullandığı iki penaltı vuruşunda da kalesini gole kapatarak devleşti. Karşılaşmanın 75. dakikasında Bayburtspor mutlak bir golden yararlanamadı. Kaleciyi geçen İlyas’ın boş kaleye gönderdiği top, şanssız bir şekilde diğer ayağına çarparak kale çizgisine yöneldi ve mutlak bir gol fırsatı kaçtı.
Normal süresi 0-0’lık eşitlikle tamamlanan müsabakada uzatma dakikalarına geçildi
Maçın 113. dakikasında sağ kanattan gelişen Kırklarelispor atağında, ceza sahasında topla buluşan Muhammet’in kafa vuruşu ağlarla buluştu ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçti ve maç bu skorla sona erdi
