BAYBURT ÖZEL İDARESPOR KULÜBÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ BÜLENT TOPUZOĞLU;”Bu transferlerle üst sıralara çıkmamız çok zor”Dedi

BAYBURT ÖZEL İDARESPOR KULÜBÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ BÜLENT TOPUZOĞLU;”Bu transferlerle üst sıralara çıkmamız çok zor”Dedi
Yayınlama: 20.01.2023
A+
A-

 

BAYBURT ÖZEL İDARESPOR KULÜBÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ BÜLENT TOPUZOĞLU;"Bu transferlerle üst sıralara çıkmamız çok zor"Dedi

Mustafa AKER- Bayburt Özel İdarespor teknik direktörü Bülent Topuzoğlu kulüple ilgili basın açıklaması yaptı

Bayburt Özel İdare Spor Kulübü Teknik Direktörü Topuzoğlu yaptığı açıklamada;”2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ekonomik sıkıtılar yüzünden zor güler geçiren Bayburt Özel İdarespor’un yaptığı 5 transferin takımın ligde kalabilmesi için yeterli olmadığını ve en azından 2 veya 3 transfer gerekmektedir.

Sezon başında yapılan transferlerin 3 veya 4 futbolcusunun dışında diğerleri 3. lig ve BAL liginden gelmiş futbolculardır

Bayburt Özel İdaresporu Ankara’dan takip ediyorduk. Sezon başında alınan futbolculara harcanan paralarla çok daha iyi transferler yapılabilirdi. Takımın başına geçtiğimizde maçlarda gördük ki takım bu lig için yeterli değil. Kulübün transfer yasağı ve borçları fazla olduğu için takımı ileriye taşımak adına engel teşkil etti. Transfer yasağı kalktıktan sonrada istediğimiz oyuncu transferini istediğimiz şekilde yapamadık.

Devre arası transferler çok zor olur. Hiçbir takım iyi oyuncusu vermiyor. Devre arasında takımda buluna 34 futbolcudan 20 ye yakın arkadaşımızın takımla yolları ayırdık.

Taraftarlarımıza şunu da söylemek isterim 5 futbolcu transfer ettik ama işimiz gerçekten çok zor.  Bunlardan ikisi 2. ligden üç tanesi ise 3. ligden. Yaptığımız takviyelerle ligde düşme hattının üst sıralarına çıkacağımızı zannetmiyorum. Hala takımımızı üst sıralara taşıyabilecek 2 veya 3 transfer takviyesi yapılması gerekir.” Dedi.

“Takıma Vali ve Belediye Başkanı dışında hiç kimse sahip çıkmadı ”

Takıma Vali Cüneyt Epcim ile Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci dışında hiç kimsenin destek vermediğini söyleyen Topuzoğlu, “ Valimiz ve Belediye Başkanımız olağan üstü çaba harcıyorlar. Transfer yasağını kaldırılması ve giden oyuncuların paralarının ödemesi bile onların desteğiyle sağlandı. Giden oyuncuların bir çoğu kulübü federasyona şikayet etmişler.

Çok zor durumda bir kulüp durumundayız. Var sayalım ki 2 veya 3 futbolcu daha aldık. Ligde kalabiliriz gibi bir garanti vermek mümkün değil. Futbolda böyle bir kurak maalesef yok. Bayburt’ta yaşayanlar kulübün durumunu farkındalar. Ama il dışında yaşayan Bayburtlular bu olayları farkında değiller. O nedenle yanlış bilgi sahibi olup yanlış değerlendirme yapabiliyorlar. Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar bazen hakaretlere bile dönüşüyor.

Bütün taraftarlar şunu bilmelidirler ki bizlerin amacı bu kadroyla ligde kalabilmek içi elimizden gele her şeyi yapmaya çalışacağız ama kalamayabiliriz de. Hafta sonu zorlu bir deplasman maçına çıkacağız. Daha sonra Düzcesporla oynayacağız. Yani önümüzde bizi zorlu maçlar bekliyor.”dedi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.