AYNI İDEOLOJİDE AYNI DÜŞÜNENLER… Ve TABUTLANAN İDEOLOJİLER…

Yayınlama: 03.01.2023
Düzenleme: 04.01.2023 00:14
A+
A-

AYNI İDEOLOJİDE AYNI DÜŞÜNENLER…
Ve TABUTLANAN İDEOLOJİLER…

1980 den önce, Türkiye’deki ÜLKÜCÜ İDEOLOJİ den olanlar, birbirlerine ; ‘o da benimle aynı düşünür, ben de onun gibi düşünüyorum…’ derlerdi. Bir ülkücü asla, bir başka şehirden gelen ülkücüye, farklı mı diye bakmazdı. Aynilik vardı.

1980 öncesinin solcu-devrimci komünistleri klik klik, fraksiyoner diler. Dinciler de; mezhep mezhep, tarikat tarikat farklı şeyhlerin müritleri olarak, birbirlerine göre asla aynilik arz etmiyordular…

MHP de ve Ülkü Ocaklarında üst görev hatta genel başkanlık yapmiş eskilere bakın , sol dakiler-e de bakın… Bugün neredeler? Görebilirsiniz, beni anlarsınız!

Bugüne geldik, emperyalist üst akıllar, ülkücüleri de birbirine farklı bakabilen konuma getirdiler ve; ülkücülerin ideolojileri değişti. Artık, MHP de olan, UOD de olan ülkücüler yanında, farklı parti dernek ve ideolojilerde farklı ülkücü tanımları ve kişilikleri ortaya çıktı ve Atatürkçü ülkücü bile farklı kulvara itilip dışlandı.

 

ÜLKÜCÜNÜN SEVDİĞİ YEMEK…
ÜLKÜCÜ YEMEKTİR! NOGAYTURK
(Bkz. Önünüze konanlara…)

Neticesi kötü oldu ve; Şimdi eskiden ülkücü hareketin en üstlerinde görev yapanlar, bugün hain olarak ilan edilmeye başlandı.

Ve emperyalizm, amacına ulaştı. Artık saf devrimci, saf ülkücü, saf dinci binaenaleyh te saf milliyetçiler ve HERSEY TÜRK İCİN TÜRK-E GÖRE TÜRK TARAFINDAN…. Diyen kalmadı ve Türk olanlar da kalmadı!
Cenazelerimiz, muhteşem törenlerdi…
Ama arkada bıraktıklarımız, yalnız kaldılar, çaresiz kaldılar ve acılar içinde öldüler, biliyor musunuz ?
Sinan ATEŞ in katli veya katilleri ile nelerimiz katledildi? Umarım anlamışsınızdır!

Benim gibiler kalmadı, ben de onlar gibi değilim diyen bizler kaldık!

Sinan ATEŞ in katli ile nelerimiz katledildi? Umarım anlamışsınızdır! NOGAYTURK

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. Erkan ESENAR dedi ki:

    Ne Mutlu , Türk’üm Diyene.

    1. Ramazan Narin dedi ki:

      TTK