AVRUPA’DA 3 GALİBİYET 1 YENİLGİ

AVRUPA’DA 3 GALİBİYET 1 YENİLGİ
Yayınlama: 25.08.2023
A+
A-

Temsilcilerimiz Avrupa kupalarında puanlar toplamaya devam ediyor. UEFA ülke puanına Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın, Avrupa Konferans Ligi’nde ise Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın galibiyetleri sonrası güncelleme geldi.

Türkiye’yi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor temsil ediyor.

 

Temsilcilerimizden Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu birinci maçında konuk olduğu Norveç’in Molde takımını 3-2 mağlup etti. UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu birinci maçında ise Fenerbahçe, konuk ettiği Hollanda’nın Twente takımını 5-1 ile geçerek tur için büyük avantaj yakaladı. Aynı ligde mücadele eden diğer bir temsilcimiz Beşiktaş da Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev’i uzatma dakikalarında yeni oyuncusu Bakhtiyor Zaynutdinov’un attığı golle 3-2 mağlup ederek İstanbul’daki rövanş öncesi avantaj yakaladı.

 

Bu sonuçlarla Türkiye’nin puanı yükseldi. Bu haftaki karşılaşmalarda yalnızca Adana Demirspor, Türkiye’nin puanına katkı veremedi. Adana Demirspor, Belçika’nın Genk ekibine deplasmanda 2-1 yenildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.