Atatürk tişörtüyle çıkmasına Suudi Arabistan yetkilileri izin vermedi. Fenerbahçe Galatasaray maça çıkmadı…ATATÜRKSÜZ OLMAZ

Atatürk tişörtüyle çıkmasına Suudi Arabistan yetkilileri izin vermedi. Fenerbahçe Galatasaray maça çıkmadı…ATATÜRKSÜZ OLMAZ
Yayınlama: 29.12.2023
Düzenleme: 29.12.2023 23:32
A+
A-

Resim

ALİ KOÇ

ATATÜRKSÜZ ASLA OLMAZ

 

 

Suudi Arabistan’daki Süper Kupa maçına kulüplerimiz maça çıkmama kararını aldı.

Riyad’da bu akşam oynanması beklenen Fenerbahçe-Galatasaray maçı, Suudi Arabistan’ın tutumu nedeniyle tehlikeye girdi.

Takımlar maça çıkıp çıkmamayı tartışıyor.
Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da bu akşam saat 20.45’te Al-Awwal Park Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa finali Suudi Arabistan’ın anlaşılmaz tutumu nedeniyle tehlikeye girdi.

Büyükekşi yine eline yüzüne bulaştırdı… Maça saatler kala Atatürk ve İstiklal Marşı krizi

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın karşı karşıya geleceği Süper Kupa’da Suudi otoritelerin Atatürk pankart ve tişörtüne izin vermedi. İki takımın da kararlardan dönmedi. Final maçı iptal edildi. Galatasaray ve Fenerbahçe yurda dönüyor…

Büyükekşi yine eline yüzüne bulaştırdı... Maça saatler kala Atatürk ve İstiklal Marşı krizi

Türkiye tek yürek oldu.

Birlik beraberlik  mesajları yağdı.

KUPAYI İKİ TAKIMA VERELİM..

 

Yavuz Ağıralioğlu
Atatürk posteri, Türk Bayrağı, İstiklâl marşı gibi millî değerlerimiz, pazarlık ve müzakere konusu olacak mevzular değildir! Türkiye Futbol Federasyonu, orada, Türk Milleti’ni temsil ediyor! Bazı mevzular asla konuşulmaz; bazı hususlar asla tartışmaya açılmaz!

CUMHURİYET HALK PARTİSİ

Atatürk’ten taviz vermeyen, onurlu duruşlarıyla Fenerbahçe de Galatasaray da bu kupayı kazandı.

Dr. Yener YILDIRIM

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Süper Kupa Finali, Cumhuriyetimizin gözbebeği, Başkentimiz Ankara’ya çok yakışır. Basiretsiz,feraset yoksunu yöneticilerin bir an evvel aklını başına toplayıp gereken kararları ivedilikle almasını talep ediyoruz. Suudi Arabistan’a gitmek zorunda kalan kulüplerimiz ve kıymetli vatandaşlarımızın uğradığı maddi ve manevi zararlar Türkiye Futbol Federasyonu’nun basiretsiz yöneticilerinden tazmin edilsin.

Aras Bulut İYNEMLİ
“Yurtta Sulh Cihanda Sulh” -Mustafa Kemal Atatürk “Ne mutlu Türküm diyene” -Mustafa Kemal Atatürk

Ramazan Değerli
İşte Budur!! Ne Mutlu Türküm Diyene! Suudi Arabistan’da milletimize karşı yapılan terbiyesizliğe karşı sergiledikleri dik duruşdan dolayı Fenerbahçe ve Galatasaray’ı tebrik ediyorum.

Resim

Gökhan Zan
Ata’mızın torunları 100 yıl geçsede Cumhuriyetimizin değerlerini korudu. Atam, evlatların yola çıktı, yurda geri dönüyor. Tarih bu dik duruşunuzdan dolayı sizleri unutmayacak.

Resim

Mehmet Aslan 🇹🇷
Son Dakika! Suudi yetkililer önce tamam diyip sonra tekrar ATATÜRK’lü formlara izin vermeyeceklerini söyleyince, her iki takım başkanları birlik olup; ya ATATÜRK’ü kabul edersiniz ya da geri döneriz! dediler.
Kafile ve futbolcular hala hoteldeyiz, bekliyoruz.
SENSİZ ASLA!

Resim

 

Asuman Yaşar Haberasi imtiyaz sahibi
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.