Aslan Turlamaya Hazır

Aslan Turlamaya Hazır
Yayınlama: 15.08.2023
A+
A-

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Galatasaray ile Olimpija Ljubljana kozlarını paylaşacak. Rams Park Stadyumu’nda oynanacak maçta Marco Guida düdük çalacak. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray’da yeni transferler Icardi, Angelino, Bakambu, Halil, Zaha gibi isimlerin maçta süre alması bekleniyor.

Galatasaray – Olimpija Ljubljana maçı 15 Ağustos Salı günü saat 21:00’de Spor Smart’ta canlı yayınlanacak.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında 3-0 yendiği Olimpija Ljubljana’yı bu kez evinde ağırlıyor. Okan Buruk, Devler Ligi ön elemesi öncesinde, “İlk maçı net bir skorla kazandık, avantajımız var ama ilk maça nasıl çıktıysak bu maça da aynı şekilde çıkacağız. Rakibimize saygı duyacağız” dedi. Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı D-Smart 77. kanal Spor Smart ekranlarından naklen yayınlanacak.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya geliyor. İlk maçı 3-0 kazanan ve tur kapısını aralayan Cimbom, taraftarı önünde de kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Okan Buruk, karşılaşma öncesinde “Bizim tek hedefimiz şampiyonluk. Şampiyonlar Ligi’nde olmak. Galatasaray’ın hedefi Avrupa’da kupa kazanmak. Bu tüm Türk takımlarının hedefi. Geçen sene bizim başarılı olmamızın sebebi bütün oyuncuların inanması ve yüzde 100’ünü vermesi. Soyunma odasından, kulübeden net bir şekilde görüyorduk. Aynı şeyi tekrar yakalayacağız. Biz şampiyon olduk diye hedefimiz bitmedi. Tekrar Şampiyonlar Ligi’ne girmek orada tekrar başarılı olmak.” açıklamasını yaptı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.