AKSU PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ

AKSU PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ
Yayınlama: 03.12.2023
A+
A-

Mustafa AKER- Önceki Dönem İYİ Parti Çubuk ilçe Başkan Yardımcısı ve Önceki dönem İYİ Parti Ankara Komisyon Başkanı Volkan AKSU Partisinden İstifa Ettiğini Açıkladı.

Aksu yaptığı açıklamasında;”Vatan Millet ,Bayrak Aşkına 2017’de Çıktığım Bence Kutlu Dava Yürüyüşü Diye Nitelendirdiğim Fakat Ara Ara Görüp Konduramadığım Olaylar Ve Son Zamanlarda Daha Bariz Olarak Göze Çarpan Gelişmelerden Dolayı Yukarıda Belirtmiş Olduğum Kutlu Dava Yürüyüşünün Dediğim Gibi Sadece Benim Düşüncem Olduğunu Açık Ve Net Bir Şekilde Gördüm.
İnsanların Makam Mevkii İçin Herşeyinden Vaz Geçtiğini İstedikleri Olmayınca Birbirlerine Hakaret Ve iftiralar Attığını Sırf Makamını Kaybetmemek Adına En Yüz Kızartıcı İğrençliklere Bile Göz Yumduklarını Ve Sonrasında İşin Ucu Kendilerine Dokununca Nasıl Çirkinleştiklerini Gördüm.
Altı Yıllık Gerek Görevli Gerekse Üyelik Sürecimde Kendi Şahsım Adına Ne Bir Beklenti Ne Bir Menfaat Düşünmeksizin Üstlendiğim Tüm Görevleri Layıkıyla Yapmaya Çalıştım.
“Bilinsin isterim ki benim kişilerle hiçbir zaman meselem olmadı. Benim meselem benim davam VATAN,MİLLET VE BAYRAK Çocuklarımıza vede Gençlerimize Daha Müreffeh Bir TÜRKİYE Bırakabilmek”
Bu düşünce doğrultusunda hiçbir etki ve baskı altında kalmadan kendi hür ve özgür irademle 03.12.2023 Tarihi itibariyle İYİ Partide yer alan siyasi parti üyeliğimden istifa etmiş bulunuyorum.
KAMUOYUNA İLANEN DUYURULUR…
SAYGIVE SEVGİLERİMLE”Dedi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.