AKŞENER TRABZON’DA

AKŞENER TRABZON’DA
Yayınlama: 10.05.2023
Düzenleme: 10.05.2023 21:50
A+
A-

Mustafa AKER-Akşener: Ben hayatımda böyle rezil bir dille seçime gitmedim”Dedi

Trabzon’da düzenlenen mitingde konuştu. Akşener, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirdi ve destek istedi

Akşener, İmamoğlu ve Yavaş Trabzon’da halk ile bir araya geldi. “Çanakkale’den size selam getirdim” diyerek ilk sözü Mansur Yavaş aldı. “Hiçbir yeri verdiği oya göre ayırmadım.” diyen Yavaş “Keşke bende oy verseydim de bu güzelliklere ortak olsaydım dedirteceğim dedim” diye sözlerine devam etti.

Teröre dair konuşan Yavaş “40 yılın milliyetçisiyim. Terörün benim yanımda ne işi var.” diye konuştu.

Sözü ikinci olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu aldı. “4 gün sonra sandığa gideceğiz. İki taraftan birini seçeceksiniz.” diyerek söze başlayan İmamoğlu’ndan yine ceketini çıkarması istendi. İmamoğlu gülümseyerek “bunlar beni hasta edecek” dedi. İmamoğlu: “Bir oy için millete kumpas kurup taş attıranlar var” diyerek Erzurum mitinginde yaşanan provokasyona değindi.

İmamoğlu sözlerine “Bakın ne dediler, taşları kendileri getirip kendilerine attı dediler. Ya bunlar şaşırmış… Akla ziyan sözler. Bir gün geçti, provokasyonu FETÖ yaptı dediler. Karşımızda öyle bir yalan ve iftira makinesi var ki, bir oy uğruna devlet televizyonunda ‘Ekrem İmamoğlu’nu sandıkta yenemedik’, İmralı’dan gelen mektubu okuttular, hatırlayın. Kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan’ı devlet televizyonunda konuşturdular, onu da hatırlayın. Milattan önceyi anlatmıyorum. Dört sene önceyi anlatıyorum.” diye devam etti.

İmamoğlu: “Bugün bir tweet gördüm. Zavallı bir milletvekili var Trabzon’da. Genç olduğu için biraz ahlaklı olduğunu düşünürüm, yeni nesil derim ama beni o kadar yanılttı ki, Meclis’te Ekrem İmamoğlu’na hakaret etme vekili… Soyadına yakışmıyor, ailesini tanırım. Köyüne kadar tanırım. Bence ailesi yuhalıyor onu ailesi… Zibidilik yapıyor buradan söylüyorum bak. İsmini bile ağzıma almam, ağzım yorulur” diye konuştu.

İmamoğlu’nun ardından sözü Meral Akşener aldı. Akşener “Ben hayatımda böyle rezil bir dille seçime gitmedim. 30 yıldır aktif siyasetin içindeyim” diye konuştu.

 

İyi Parti Genel Başkanı Akşener yaptığı Konuşmasında; 14 Mayıs akşamı bütün bu ayılar dayılar attaya gidecek. Hem Mansur Başkan hem sizin evladınız Ekrem Başkan çok güzel şeyler paylaştılar. 50 yıllık siyasi hafızam böyle rezil bir seçime gitmedim. Böylesine pis bir dille seçime gidildiğini hiç görmedim. Siyasetçi seçmenin karşısında hazır olda durmak zorundadır. Patron sizsiniz. Velinimet sizsiniz.

Bu seçime giderken çok üzülüyorum. Kadınlar düşük oldu sürtük oldu. Gençler süfli oldu şükürsüz oldu. Emekliler şükürsüz oldu. O kadar çok şey olduk ki. Siyasetçi seçmenin talepleri üzerinden rekabet eder. Kim iyi hizmet edecekse ona oy verirsiniz. Ama bu muhteremlerin diline göre siz işgalcisiniz, darbecisiniz, gayrı millisiniz böyle bir şey olabilir mi? Bize diyorlar ki Allahsız, kitapsız, dinsiz imsansız. Günahı varsa o Allah ile onun arasındadır. Siz dinsiz, imsansız derseniz Allahsız derseniz şirk koşmuş olmaz mısınız? Bu ülkede Cumhurbaşkanı Allah’a şirk koşuyor.

Böyle bir seçim olabilir mi? Sürekli olarak dinden imandan bahset sonra 5 maaş 10 maaş 15 maaş alsın sen işsiz gez. Haramın dibine battınız. Gencecik çocukların hayallerini çaldınız. Gencecik evlatlarımızın umudunu çaldınız. Pudra şekeri çekenlerin yanında cebimde para yok diyenler var. Siz dinden imandan bahsediyorsunuz. Hadi oradan. Kafayı kırdılar.

Dinden imandan bahsetsin, 5 maaş 10 maaş alsın, yan gelip yatsın sen işsiz gez. Haramın dibine battınız be! Gencecik çocukların hayallerini çaldınız

İnşallah 14 Mayıs akşamı bütün ayılar dayılar ‘atta’ya gidecek

Bir yaşıma daha girdim”

Kafayı kırdılar. Asayişten sorumlu diyor ki biz kazanırsak erkeklerle erkeklerin evlenmesini serbest bırakıyormuşuz. Bir yaşıma daha girdim. Vallahi kafayı yediler. Ama bunlar bu işlerle kafayı bozdular. Hırsızlardan hesap sorulacaktır. Recep Bey ve arkadaşlarını emekli edeceğiz. 1 oy Kemal’e 1 oy Meral’e.”dedi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.