AKP HDP görüşmesi için ‘normaldir’ diyen Devlet Bahçeli Kılıçdaroğlu’nun HDP ile görüşmesini uygun bulmadı.

AKP HDP görüşmesi için ‘normaldir’ diyen Devlet Bahçeli Kılıçdaroğlu’nun HDP ile görüşmesini uygun bulmadı.
Yayınlama: 21.03.2023
A+
A-

Cumhur İttifak’ının ortağı Bahçeli, “CHP ile HDP’nin ertelenmiş buluşmasını Nevruz Günü gerçekleştirmesi ise hem bir talihsizlik hem de kimin kimlerle emel ve hedef birliği içinde olduğunun üzeri karalanmış çirkin resmidir” dedi.

“Baharımızı kışa dönüştürmek için yan yana gelenler 14 Mayıs’ta milli iradenin ihtişamıyla tasfiye ve telin edileceklerdir” diyen Bahçeli, “Türkiye Cumhuriyeti’ni çekiçle örs arasına sıkıştırmaya çalışanlar hayal kırıklığına uğrayacaklardır” dedi.

“BOYUN EĞMEYECEKTİR”

Öte yandan Bahçeli, 6 Şubat 2023 tarihli Pazarcık ve Elbistan merkezli 2 ayrı deprem ile birlikte Adıyaman ve Şanlıurfa’da yaşanan sel ve taşkınların milleti ziyadesiyle sarstığını ve acıya boğduğunu belirterek, “Türk milleti karşısına çıkan doğal zorlukları ve doğal olmayan çetin engelleri ‘Hep birlikte aşma’ iradesi göstererek direncini, dirayetini ve metanetini azami düzeylerde sergilemiştir. Bizim nazarımızda 85 milyon Türk vatandaşımız; büyük Türkiye’nin şah damarı, şahbaz dimağıdır. Ülkemiz hiçbir soruna, hiçbir ayak bağına, hiçbir dayatmaya kuşkusuz boyun eğmeyecektir” ifadelerini kullandı.

“AKP HDP GÖRÜŞMESİ NORMALDİR” DEMİŞTİ

Bahçeli, partisinin grup toplantısında AKP heyetinin HDP’yi ziyaretiyle ilgili “AKP’nin HDP’yi ziyareti doğal ve normaldir” dedi.Bahçeli “AK Parti heyetinin anayasa değişikliğini görüşmek amacıyla siyasi partileri ziyaret etmesi doğru adımdır.” İfadelerini kullanmıştı.

BAHÇELİ’NİN AÇIKLAMASININ TAMAMI:

Son bir asrın en büyük felaketi olan 6 Şubat 2023 tarihli Pazarcık ve Elbistan merkezli iki ayrı deprem ile birlikte Adıyaman ve Şanlıurfa’da yaşanan aşırı yağışlar, bundan mülhem sel ve taşkınlar milletimizi ziyadesiyle sarsmış ve acıya boğmuştur.Türk milleti karşısına çıkan doğal zorlukları ve doğal olmayan çetin engelleri “Hep Birlikte Aşma” iradesi göstererek direncini, dirayetini ve metanetini azami düzeylerde sergilemiştir.

“Bugüne İstikrar, Yarına Huzur” telakkisi “Hep Birlikte Başarma” kararlığıyla taban ve temel bulmuştur. “Milli Birlik ve Kardeşlikle Hep Birlikte Yaşama” tercihi kahraman ecdadımızın ve şanlı tarihimizin ihmal ve inkar edemeyeceğimiz kutsal bir emaneti olarak maşeri vicdana yerleşmiştir. Felaketlerin derin yaralarını sarmak, kayıplarımızın ızdırap veren izlerini silmek maksadıyla “Yeni Yüzyılda Yeni Bir Hayat ve Yeni Türkiye”yi “Hep Birlikte Kurma” seferberliği bütün imkanlar eşliğinde harekete geçmiştir. Bu süreçte “Devlet Milletiyle” elele vermiş, “Her Şeyden Önce Türkiye” ahlak ve erdemi öne çıkmış, bu suretle öncü ve önder bir boyut kazanmıştır. Elbette Türkiye ve Türk milleti sevdamızın burçlarıdır.

Asuman Yaşar Haberasi imtiyaz sahibi
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.