ADAM CADDEYE ÇIKTI BIÇAĞI VÜCUDUNA DAYADI

ADAM CADDEYE ÇIKTI BIÇAĞI VÜCUDUNA DAYADI
Yayınlama: 02.03.2023
Düzenleme: 02.03.2023 09:35
A+
A-

 

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yarı çıplak caddeye çıkan ve elindeki bıçağı vücuduna dayayan şahıs, küfür ve hakaretler savurdu. Kimsenin ne olduğunu anlayamadığı olay anları ise saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Adapazarı ilçesi Karaağaç Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi elindeki bıçakla caddenin ortasına çıktı. Daha sonrasında üstünü çıkaran ve yarı çıplak şekilde iç çamaşırları ile çevresine küfür ve hakaret savuran şahsa vatandaşlar müdahale edemedi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Elinde bıçakla yarı çıplak caddeye çıktı, kimse ne olduğunu anlayamadı

BIÇAĞI VÜCUDUNA DAYADI

Şahıs, bu esnada elindeki bıçağı vücuduna dayayarak dakikalarca çevresine hakaretler savurdu. Adrese ulaşan polis ekiplerince müdahale edilen şahıs, etkisiz hale getirildi. Daha sonrasında polis otosuna bindirilen şahıs karakola götürüldü.

Elinde bıçakla yarı çıplak caddeye çıktı, kimse ne olduğunu anlayamadı

KİMSE NE OLDUĞUNU ANLAMADI

Konuya ilişkin inceleme başlatılırken kimsenin ne olduğunu anlayamadığı o anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kayda alındı. Görüntülerde, ismi öğrenilemeyen şahsın yarı çıplak şekilde cadde ortasında durması, elindeki bıçakla kendine zarar vermeye çalışması ve küfretmesi yer alıyor.

Kaynak: İHA

Asuman Yaşar Haberasi imtiyaz sahibi
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.