HOŞGELDİN DURSUN MİRZA BAŞKAN….

HOŞGELDİN DURSUN MİRZA BAŞKAN….
Yayınlama: 06.04.2024
Düzenleme: 06.04.2024 16:09
A+
A-

Ve ; Dursun MİRZA görevi, eski başkan Tolga Tosun dan, muhteşem bir törenle devir aldı.

Kasada 38 milyon, bekleyen borçların da 62 milyon olduğunu da öğrendi.

Canli video; https://www.facebook.com/share/v/JH4X3eSXumyHtscq/?mibextid=oFDknk

BANDIRMA Belediye Başkanlığı Görevine başlama yazısını da imzaladıktan sonra, ilk iş olarak ;  Tolga TOSUN un prenslerinden Fen İşleri Müdürünü çağırdı yanına ve Cumhuriyet Meydanındaki tamiratların, yapımına başlanmasını ve İNÖNÜ CADDESİ nin eski haline getirilmesi talimatlarını verdi.

Bir 10 kişi ve yazı görseli olabilir
Başkan Yardımcılarının atamasının da 2 gün içinde biteceğini, hatta villalara, tas ocaklarındaki mazot taş yolsuzluklarına adları karışan Daire Müdürleri kast edilmiş olabilir, Daire Müdürleri değişikliklerinin de, 2 gün için de gerçekleşeceğini söyledi.

Var olduğu söylenen asfalt tesislerinin bir eksiklikten dolayı çalışmaması, Parke ihalesinin şimdiye kadar yapılmamış olması dolayısıyle, adeta göreve başlayan Başkanın birkaç ay çalışamamasını öngören bütün engellerin de en kısa zamanda aşılacağını beyan etti. Görev süresi dolarken, Tolga TOSUN un bir pavyona verdiği ruhsat gibi, son günlerde atılan imzaların da masaya geleceğini belirtti.

Kurt yediği ayazı unutmaz ! Atasözüne uygun Dursun MİRZA Başkan ve ekibinin 5 yıldır yapılmayanlar ve eksiklikler konusunda ilk günde gösterdiği hassasiyetten dolayı sayın Başkana kolaylıklar diliyor ve Bandırma nın hizmet alacağı 5 yıl için başarılar temenni ediyorum. Bandırma ya, Bandırmalılara hayırlı olsun ! 03/04/2024 NOGAYTÜRK

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.