Mardin İl ve ilçelerinde Ömer Özel , ‘AliyeUmutOl

Mardin İl ve ilçelerinde Ömer Özel , ‘AliyeUmutOl
Yayınlama: 17.04.2024
A+
A-

Mardin İl ve ilçelerinde Ömer Özel , ‘AliyeUmutOl sloganıyla organize edilen ve SMA Tip 1 hastası Ali Akyüz bebeğin tedavi olabilmesi için gerçekleştirilen sosyal medya canlı yayınına katıldı.

 

 

SMA hastası Ali Akyüz bebeğin tedavi masraflarının karşılanması için gerçekleştirilen sosyal medya canlı yayınına Bağlanan Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Başkanı Ömer Özel ile birlikte Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı katılarak destek oldular.

 

 

Özel; ihtiyacı olan her insanın yanında olmaya çalıştıklarını aktaran Özel, “Biz elimizden geleni yapacağız.

İnsanlara katkı sunacağız.

 

Bir tarafta idari görevimizi, bir tarafta da insani görevimizi yapmamız lazım. Her şey belli bir resmiyetle görev yapmak değil. Her şey makam, mevki, şöhret ya da maddiyat değil. İnsan gönül insanı olmalı. Yaptığımız işleri tabi ki idari görev olarak kabul ediyoruz ama bazı işler var ki onun çok ötesinde bir durum. İnsani duyguyla bunu yapmak gerekiyor” diye konuştu.

 

ALİ Akyüz’de idari bir kurumdan ziyade insani duygularla yaklaştıklarının altını çizen Özel “Doğal olarak da böyle durumlarda kayıtsız kalamayız.

 

Gerçekten insanlık tanımına uyan ve imkanı olan herkes bu gibi durumlara kayıtsız kalamaz.

Benim de yaptığım aslında bundan farklı bir şey değil. Çok büyütülecek bir şey değil benim açımdan, farklı katkılara da her zaman açığız.

Bu konuyu takip eden beraber çalıştığımız arkadaşlarımız var.

Ali Akyüz ve diğer çocuklarımızın aileleriyle temas halindeler.

 

Her zaman, her şekilde, her koşulda onları yalnız bırakmak istemiyoruz” dedi.

 

Özel:Ali Akyuz gönüllülerine Çok teşekkür ederim inşallah tez zamanda sağlığına ilacına kavuşur Sma değil Ali Akyüz kazanır 🙏

 

Haber: Fuat kızmaz

Güneydoğu Anadolu Bölge sorumlusu

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.