(KAMUPERDER)

(KAMUPERDER)
Yayınlama: 16.05.2023
A+
A-

KAMU PERSONEL DERNEĞİ BAHAR KAHVALTISI ETKİNLİĞİ DÜZENLEMİŞTİR

Kamu Personel Derneği (KAMUPERDER) Ankara İl Başkanı Sabiha Karaosman tarafından 13 Mayıs 2023 tarihinde “Bahar Kahvaltısı Programı” düzenlenmiştir. Programa sivil toplum kuruluşları başkanları ve temsilcileri davet edilmiştir.

Sivil toplum kuruluşları arasındaki etkileşimi artırmak, toplum yararına olacak projeler hakkında fikir teatisi yaparak yeni projeler üretmek amacıyla düzenlenen kahvaltı programında yaklaşık otuz (30) sivil toplum kuruluşunun başkanı ve temsilcileri bir araya gelmiştir. “Bahar Kahvaltısı Programı”na Dernek Genel Başkanı Dr. Menderes Kandemir, Genel Sekreter Av. Alpaslan Arslan, Başkan Yardımcısı, Murat Kınaç, Nejmi Türkeğilmez, Dr. Bahri Çetin, Kadın kolları Başkanı Figen Kaya ve Engelli Birim Koordinatörü Turan Albay ve Dernek Danışmanı Eski Van Bahçesaray Belediye Başkanı Halil Cintan’da katılmıştır.

Ayrıca, kahvaltıya; Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (ASTOP) ve aynı zamanda Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı Başkanı Veli Sarıtoprak ve Y.K Üyesi Kutlu Tamay, Hukukta Alternatif Çözümler Derneği Başkanı ve Tüm Gayrimenkul Danışmaları Derneği Başkanı Nejla Aykaç, Ankara Uzlaştırmacılar Derneği ve Ankara Tahkim Merkezi Derneği Başkanı, Bilirkişi Merkezi Derneği Başkanı Medet Aykaç, Anadolu Kalkınma ve Proje Geliştirme Federasyonu Y.K. üyesi Mustafa Aydınalp, Ak Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Batı Karadeniz Birliği Başkanı Tuncay Gencer, Ankara Çankırılar Derneği Başkan Yardımcısı Hasan Kaya, Dünya İşitme Engelliler ve Engelliler Federasyonu Başkanı Hürriyet Cemal Özkaynak, Başkent Seğmenler Derneği Başkanı, Mehmet Bahçeci, Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Y.K. Üyesi Ali Bozkaplan, Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği Başkanı Ercan Akpınar, Dünya Çorumlular Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Hatice Şimşek Kıymacı, Ak Parti Ankara İl Esnaf Komisyon Yönetim Kurulu Üyesi ve Müteahhitler Komite Başkanı Celtsen Medeni, Van Spor Başkanı Turgut Lenk, Tüketici Örgütleri Konfederasyonu Ankara Temsilcisi Mehmet Altıparmak, Fenerbahçe Kulübü Ankara Temsilcisi Haluk Ergin, Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği Başkanı Zeynep Göktaş, Türk Sanat Akademisi Başkanı Sultan Özataş, Kurtarıcı Melekler Platformu Başkanı Necabi Bal, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Hatice Özkan Coşkun, Şevkatli Yürekler Derneği Başkanı Recai Canoruç, Türk Diyanet Vakfı-Sen Şube Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Şube Başkanı Kenan Elma, Hacettepe Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hasan Özsoy, Milli Eğitim Bakanlığı AB Proje Koordinatörü Aysar Coşkun Demir, Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı Oktay Koç, Nefes Koçu Arife Üzmez’in yanı sıra bir çok STK temsilcisi de katılmıştır.

Programın açılış konuşmasını yapan Kamu Personel Derneği Ankara İl Başkanı Sayın Karaosman, katılımcılarla tek tek ilgilenmiştir.

Programda bir konuşma yapan Dernek Genel Başkanı Dr. Menderes Kandemir, Derneklerinin kuruluş amacını vizyon ve misyonunu anlatarak, sivil toplum kuruluşlarının ülke açısından ne kadar önemli olduğunu dile getirmiştir.

Daha sonra programa katılan başkanlar kendilerini ve temsil ettikleri derneklerini tanıtarak birlik ve beraberlik içerisinde hoşça vakit geçirip hasbihal ederek kaynaşma sağlanmıştır. Kahvaltı Programda yapılan görüşmeler ile birlikte yeni işbirlikleri ve projelerin temelleri atılmıştır.

Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı Oktay Koç’da mini bir konserle programa renk katmıştır.

Hatıra fotoğrafları çekiminin ardından kapanış konuşmasını yapan Sayın Ankara İl Başkanı Karaosman geleneksel olarak “Bahar Kahvaltısı Programı”nı devam ettireceklerini söylemiştir.

 

Asuman Yaşar Haberasi imtiyaz sahibi
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.