İyi Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Bülent Arslan;”Biz teşkilatçıyız ve yıllardır sahadayız. Teşkilatlarımız ile birlikte seçimlere girdik”Dedi

İyi Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Bülent Arslan;”Biz teşkilatçıyız ve yıllardır sahadayız. Teşkilatlarımız ile birlikte seçimlere girdik”Dedi
Yayınlama: 31.03.2023
Düzenleme: 31.03.2023 19:55
A+
A-

Birsen BOZKIR- İYİ Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Bülent Arslan, 18 ilçede çalışmalarda bulundu

Trabzon’un 18 ilçesini adım adım gezen ve önemli izlenimler edinen Arslan:”Hepsiyle bire bir temaslarımız oldu. Onları en iyi anlayan aday adayıyım diyebilirim. Sorunlarını çok iyi biliyorum. Çözümleri de bir bir planlıyorum. Teşkilatsız, siyaset olmaz. Teşkilattan kopuk, siyaset de olmaz.

Gittiğimiz yerlerde bizlere soruyorlar planınız projeniz varmı. Biz şimdiden akademisyenlerden oluşan bir ekip ile çalışmalarımıza başladık.
“Trabzon’un akademisyenleri, bilim adamlarıyla çalışarak oluşturacağımız bir proje çalışması olacak. Güney Trabzon Projemiz var mesela. Bu şehrin kurtuluşu güneye açılmasından geçer.

SEÇMEN KALİTESİ ARTTI
Güney Çevre Yolu, Hafif Raylı Sistem, Sıvılaşma yoğunluğu gibi bir çok alanda çalışmamız var.
Şimdi bunları konuşmak için erken.

Bu bir yarış ve İYİ Parti’de Trabzon’da birinci parti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Vatandaş, değişimden yana. Seçmen kalitesinin arttığı, sahada sürekli olarak projelerimizi sormalarından, sorgulamalardan ortaya çıkıyor.

Ekonomik sorunları soruyorlar. Tarımı, sağlığı, eğitimi yani hepsi ile ilgili projelerimiz olup olmadığını soruyor, bizde anlatıyoruz.

Güney Trabzon’u anlatıyoruz…
Trabzon Deniz Sahiline sıkışmış bir şehir. Şehrin Güneye, açılması gerekiyor.
Ordu’da Gülyalı Limanından Fatsa’ya kadar olan bölümde Güney Çevre Yolu yıllar önce bitmiş.

Trabzon Güney Çevre Yolu’da dönemin bakanı Sayın Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın zamanında planlamaya alınmış. 20 yıl önce planlanmış bir projeyi iktider 20 yılda yapamadı ve halen daha bir planlaması bir çalışması yok.

AK partililer her seçimde söylüyorlar. Ama planlama nerede? Resmi olarak hiçbir hamle yapılmıyor”
Trabzon’un makus talihini değiştirmek Türkiye’deki Saray rejmine son vermek için İYİ Parti’nin yürekli cesur mert kahramanları 14 Mayıs günü sandıkta gereken cevabı gerip 15 Mayıs sabahına güzel bir güne uyanmamıza vesile olacaklardır’ dedi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.