AHBAP Derneği’nin kurucusu ünlü sanatçı Haluk Levent, şehit Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in depremzede ailesine verdiği sözü yerine getirdi. Levent, aileye 2+1 dairenin anahtarını teslim ettiklerini ve eşyaların şarkıcı Melek Mosso tarafından karşılanacağını ifade etti.

Haluk Levent Sözünü Tuttu! Şehit Müslüm Özdemir'in Ailesine Ev Aldı, Eşyalar Da Melek Mosso'dan

6 ŞUBAT DEPREMİNDEKİ EVLERİ YIKILMIŞTI

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, 12 Ocak’ta üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in ailesinin evi, 6 Şubat’taki depremlerde yıkılmışt

AHBAP Derneği’nin kurucusu olan ünlü sanatçı Haluk Levent, konserinden elde edilen gelirle Müslüm Özdemir’in ailesine ev alacaklarına dikkat çekerek; “Şehit Müslüm Özdemir’in ailesinin ev hakkı mevcut. Bu konuda Kahramanmaraş Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer bizleri aydınlattı ama bizler de bir ucundan tutalım dedik. Bursa konserimin geliri Hasan Can Kaya kardeşimin bir gösteri hasılatıyla birlikte haftaya annemize bir ev alacağız” diye konuşmuştu.

Haluk Levent, Hasan Can Kaya ile birlikte Şehit Müslüm Özdemir’in ailesine ev aldıklarını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Haluk Levent, yaptığı paylaşımda evin eşyalarını da şarkıcı Melek Mosso’nun karşılayacağını dile getirdi.

LEVENT SİTEM ETTİ

Haluk Levent, yas günlerinde çifte standart olduğunu ifade ederek sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin bir sitemde bulundu. X platformu üzerinden yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“İçimdekileri söyleyeyim: Bunu aşamadık ülkece. Ben belki de 100 yakın konser iptal etmişimdir müzik yaşamımda.İptal edilen her konserin ekonomiye de zararı oluyor. 16 – 17 kişilik müzik ekibinin alın terinden o bölgedeki esnafa kadar. Sonra ben bir karar aldım. Şehidimiz olduğu gün kendi adıma o konseri ailesine bağışlamaya başladım. Hem emekçi müzisyenler hem esnaf kaybetmesin hem de konsere gelenler şehidimiz için şarkılarıma eşlik etsin istedim. Bu böyle devam etti. Geçtiğimiz hafta şehit Müslüm Özdemir’in ailesini aradım. Çadırda yaşadıkları görüntüyü gördüm. Aileye sordum.Onlar da Kahramanmaraş Valiliği’nin ve Dulkadiroğlu Kaymakamlığın ziyaret ettiğini, ilgilendiğini hatta yapılacak evlerden hakkı olduklarını bana söylediler. Ben de “Madem öyle şehidimizin size ev sözü var biz bu geçici süreyi evde geçirmenizi istiyoruz” dedim. Ve ev teklifinde bulundum. Kabul ettiler.

Hasan Can Kaya da ‘Ağabey, yarısını ben karşılarım’ dedi. Ve evi annemizin üstüne aldık. Az önce 12 Şubat ilçesi Tekerek caddesinde 2+1 dairenin tapusunu aldılar.Ev yeni yapılmış. Deprem yönetmeliği evraklarını inceleyip teslim ettik. Eşyalarını da Melek Mosso karşılayacak. 3 gün içinde eve yerleşmiş olacaklar.

Bölgede AHBAP gönüllülerine bu konuda desteğini esirgemeyen Kahramanmaraş Valimiz sayın Mükerrem Ünlülere, güzel indirim yapan ev sahibine, emlak komisyonu almayan emlakçı Taner Barışık’a, ev için “Nasıl destek olabilirim?” diye yazan sanatçı, dizi oyuncusu ve spor dünyasından her arkadaşıma tek tek teşekkür ediyorum. Tüm konu tüm açıklığı ile böyle arkadaşlar. Bilginize…”