BDDK BAŞKANI KAVCIOĞLU BAYBURT’TA

BDDK BAŞKANI KAVCIOĞLU BAYBURT’TA
Yayınlama: 08.03.2024
Düzenleme: 08.03.2024 23:23
A+
A-


Mustafa AKER- Zıraat Katılım Bankası Bayburt Şube Açılışını Gerçekleştirmek için  Bayburt’a gelen Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu beraberindeki heyet Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulundu.

Daha Sonra Zıraat Katılım Bankası’nın açılışına geçildi

 

Açılış töreninde konuşan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bayburt’un ilk katılım finans kurumu olan Ziraat Katılım Şubesi’nin şehre hayırlı olması temennisinde bulundu.

Memleketinde bulunmanın gururu ve onurunu yaşadığını söyleyen Kavcıoğlu, görev yaptığı her yerden Bayburt’a katkı sunmayı amaçladığını belirterek, “Bu şubemiz Bayburt’un gelişimine katkı sunacak.

Bayburtlular olarak hep beraber çok çalışarak, Bayburt’un içerdeki ve dışarıdaki gücünü birleştirerek şehrimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Bayburt’un nüfusu azdır ama dışarda yetişen insanımız Türkiye ekonomisine her yönüyle katkı sunuyor.

Bayburt’ta 6 tane banka şubesi var çok yakın bir zamanda bir banka daha Bayburt’ta şube açacak. Bunların yansıması sanayimize, organize sanayimize ve şehir merkezimize doğru yayılacak ve Bayburt’ta da nüfus bununla beraber artacak.

Böylelikle ekonomimiz daha fazla gelişecek ve şehrimizi istediğimiz noktaya getirmiş olacağız”dedi

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.