DUYURU VE İKAZ YAZIMIZ ❗❗

DUYURU VE İKAZ YAZIMIZ ❗❗
Yayınlama: 08.02.2023
Düzenleme: 08.02.2023 03:11
A+
A-

DUYURU VE İKAZ YAZIMIZ

Sevgili Murat Ocak https://www.haberde.com.tr/ sitenizde öncelikle yaptığınız haberler için başarılar dilerim..
Esas konumuz olan, ” https://www.haberasi.com ” Haber sitemizle ilgili; İsim hakkı, Marka tescili, Asuman Yaşar hanıma ait olan https://www.haberasi.com sitesi hala sizin ve haber-de siteniz tarafınızdan taklit ediliyor olmamızdır.
Bu isim, marka tescil hakkı kullanım hakkı, başka bir kişi Asuman Yaşar , şahsiyete ait, haber sitesini taklit ediyor oluşunuz, başınızı kamu nezdinde belaya sokacak gibi duruyor.


Siz https://www.haberde.com.tr/ sitenizin haberlerini yapmakta tabiki özgürsünüz.
www.haberasi.com İsmini kullandığınızı avukatlarımız aracılığı ile tespit ettirerek, hakkınızda tutanak tutturmak ve bu tutanağı şikayet konusu, ve haberasi sitemizin hala adını kullandığınızın, delilini oluşturarak, hakkınızda şikayette bulunacağımızı önemle ifade ederek, bildir, haber-de kom.tr sitesi kullanıcılarına son ikazımız olarak üzerimize düşen, kamu hakkı atfiyetimizin gereği olan, bu ikaz yazısını sizlere gönderme gereğini zorunlu görülüp, son kez ikaz edildiğiniz noktasını vurgulamak istedik.
Bundan sonraki, yukarıda ismi geçen ”https://www.haberasi.com ” sitemizi yukarıda, beyan ettiğimiz, gibi taklit ettiğinizi sürdürmeye devam ederseniz, şikayet konusu bahsi olarak hakkınızda, tazminat, hak gaspı, hak mahrumiyeti, ve bir kaç konu ile ilintili olarak ŞİKAYET KONUSU OLMASINI arzu etmeyiz.
Sİz bu hak gaspı, taklit etme durumuna devam ederseniz, gereğini yağacağımızdan adınız kadar emin olabilirsiniz, Murat Ocak bey. Kanunun kestiği parmak acımaz derler, ne dersiniz?
www.haberasi.com İnternet haber sitesi,
İmtiyaz sahibi Asuman Yaşar.
Genel Kordinatör Reyhan Uzun.
Basın & Yayın Genel Kordinatör İsmail Azakoğlu.

Kaynak: haberasi.com

Haberasi Basın, Yayın, Genel Kordinatörü
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.