CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Partisinin 81 İl Başkanları İle Bir Araya Gelecek.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Partisinin 81 İl Başkanları İle Bir Araya Gelecek.
Yayınlama: 19.06.2023
A+
A-

“Değişim” sancısı çeken CHP’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine 21 Haziran’da partisinin il başkanları Ankara’ya gelecek. Kılıçdaroğlu 81 ile başkanı görüşme gerçekleştirecek yaklaşan kurultay öncesinde değerlendirmelerini aktarması bekleniyor.

Türkiye’de seçim süreci tamamlandı ancak muhalefette sular durulmuyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimlerde istenilen başarıyı elde edememesi sonrası ertelenen kurultay tekrar gündeme geldi. Yaptığı “değişim” vurgusuyla Kılıçdaroğlu’na isyan bayrağını açan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP lideri ile seçim sonrası 3 kez buluştu. CHP’de “değişim” çıkışı yapan isimlerden biri de Özgür Özel oldu. Özel, Kılıçdaroğlu ile yaptıklarını görüşmenin oldukça yapıcı olduğunu söylerken adaylığını resmen açıkladı.

CHP GENEL BAŞKANI PILIÇDAROĞLU İL BAŞKANLARINI TOPLUYOR

CHP’de hareketli saatler yaşanırken Kemal Kılıçdaroğlu da hamlesini yaptı. 81 il başkanını Ankara’ya davet eden Kılıçdaroğlu kongre süreci ile ilgili fikir alışverişinde yapacağı ifade edildi. Cumhuriyet gazetesinin haberine göre başkanlardan bazılarının görüşmede “örgütlere daha fazla önem verilmesi, seçimlerde aday gösterilirken örgütlerin fikrine danışılması” gibi konuları gündeme getireceği söyleniyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.