İYİ PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANI ŞANBAZ YILDIZ ‘DAN VEDA

İYİ PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANI ŞANBAZ YILDIZ ‘DAN VEDA
Yayınlama: 21.12.2022
Düzenleme: 12.06.2023 00:04
A+
A-

İYİ PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANI ŞANBAZ YILDIZ’DAN VEDA

İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı Görevine başladığı 2018 yılından itibaren yaptığı çalışmalarla adından çokça söz ettiren ve Milletvekili adayı olması beklenilen Şanbaz Yıldız, resmi sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir paylaşım ile İl Başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in atamasıyla başladığı İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevini yıllardır başarıyla sürdüren Şanbaz Yıldız resmi sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşım ile partililere veda etti. Başkan Yıldız; ‘‘Kocaeli için hep birlikte’ diyerek çıktığım bu siyasi yolda görev değişiminin eşiğindeyken yine ‘Kocaeli için, hep birlikte’’ diyorum ifadelerini kullanarak başladığı açıklamasında önceliğinin Kocaeli ve Kocaelili vatandaşların olacağının vurgusunu yaptı.

ÖNCELİĞİM HER ZAMAN HALKIMIZIN HUZURU VE MUTLULUĞU OLDU

Dört yılı aşan İl Başkanlığım döneminde, bundan sonra da olacağı gibi işimiz gücümüz Kocaeli oldu; önceliğimizi, hayallerimizi, hikâyelerimizi hep bu şehir oluşturdu’’ sözleriyle açıklamasına devam eden İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ‘’Kimliğimiz, siyasi düşüncemiz, yaşam tarzımız, hayata bakışımız kuşkusuz ki önemliydi; bu sahip olduklarımız bizim onurumuzdu. Fakat bu saydıklarımın önünde, yarın da olacağı gibi hep bir şey vardı: Kocaeli.. Yaşadığımız, doyduğumuz, omuz omuza verdiğimiz bu kent… Çünkü insanlığın hak ettiği gibi mutlu, huzur içinde yaşamasıydı siyasetin varlık sebebi… Ve söz konusu insanımızsa, bizim bireysel beklentilerimiz varlık sebebimizle çatışan birer ihtirastan başka bir şey olamazdı. Bu sebeptendir ki bizler, kendimizi kentimizin, kendimizi insanımızın önüne koymamak için gayret sarf ettik.’’ İfadelerini kullandı.

ONURLA YÜRÜDÜĞÜM BU YOLDA HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM

Görevi süresince birlikte çalıştığı herkese teşekkür eden İl Başkanı Şanbaz Yıldız ‘’Ve sizler… Evet, il başkanlığı görevimde sizler gibi çok değerli insanlarla birlikte bu kentin çimentosundaki kum tanelerinden biri olmak çok güzeldi. Bu kentin bürokrasisinden yerel yönetimlerine, siyaset dünyasından sivil toplum kuruluşlarına, meslek odalarından medyasına… Bu kenti kent yapan bu büyük çatılar ve temsilcileriyle Kocaeli için çalışmak, daha güzel bir Kocaeli için el ele vermek onurdu. İYİ Parti İl Başkanlığı görevimi siyasetin farklı noktaları adına sonlandırırken, zat-ı âlinize yürekten teşekkür etmek, bir kusurum olduysa da helalleşmek istiyorum. Allah’a emanet olun. Kocaeli için, hep birlikte… Dün nasılsa, bugün de, yarın da…’’ sözleriyle açıklamasına son verdi.

Şanbaz Yıldız Kimdir?

10 Nisan 1963 yılında Ankara’da doğan Şanbaz Yıldız ilk ve ortaokulunu Şereflikoçhisar’da okudu. Ankara Aydınlıkevler Lisesi’nde eğitim görürken 1980 darbesiyle beraber yargılanan isimler arasında yer aldı. Okulu yarım bırakmak zorunda kalan Şanbaz Yıldız darbe döneminde Ankara Ülkü Ocakları 2. Başkanlığını yaptı. Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi’nden mezun
olan Yıldız, 1989 yılında temelli olarak Kocaeli’ye taşındı ve hala yaşamını Kocaeli’de sürdürüyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.