“SPOR SALONU İÇİN KOLONLAR KESİLMİŞ”

“SPOR SALONU İÇİN KOLONLAR KESİLMİŞ”
Yayınlama: 18.02.2023
A+
A-

 

Kahramanmaraş merkezli ilk depremde yıkılan ve 50 kişiye mezar olan Gaziantep’in Nurdağı ilçesindeki İsmet Coşkun Apartmanı’nın kolonlarının kesildiği iddia edildi. Yıkılan binada 5 yakınını kaybeden Ahmet Yitmez “Binanın altında spor salonu varmış ve bu salon için kolon kesilmiş. En kısa zamanda bu işin soruşturulmasını ve varsa sorumluların cezalandırılmasını istiyorum.” dedi. Konuya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7’lik deprem Gaziantep‘in Nurdağı ilçesinde de ciddi yıkıma yol açtı. Deprem nedeniyle ilçede yüzlerce bina yerle bir olurken, depremin şiddetine dayanamayarak yıkılan bazı binalarla ilgili şok iddialar ortaya atıldı.

“73 KİŞİDEN 50’Sİ HAYATINI KAYBETTİ”

Nurdağı ilçesi Yavuz Selim Mahallesi Gaziler Caddesi üzerinde yer alan 7 katlı İsmet Coşkun Apartmanı’nın kesilen kolonlar nedeniyle yıkıldığını ve yakınlarını kaybettiğini söyleyen Ahmet Yitmez isimli vatandaş, “Bu binada yaşayan 73 kişiden 50’si hayatını kaybetti. Benim ailem de ikinci katta yaşıyordu. Kayınbabam, baldızım ve 3 çocuğu burada hayatını kaybetti.” dedi.

Depremde 50 kişiye mezar olan binayla ilgili korkunç iddia: Kolonları kesildi

“SPOR SALONU İÇİN KOLONLAR KESİLMİŞ”

Yitmes, “Bu bina ile ilgili 2 kolonun kesildiği bize söylendi. Bina sahiplerine sorduk bu iddiayı ama yok dediler. Binanın altında spor salonu varmış ve bu salon için kolon kesilmiş. En kısa zamanda bu işin soruşturulmasını ve varsa sorumluların cezalandırılmasını istiyorum. Benim burada 5 tane canım gitti. Bu binada ölenler arasında polis, asker, öğretmen, işçi, yani her kesimden vatandaşımız vardı. Bu işin peşini bırakmasınlar, üstünü kapatmasınlar” ifadelerini kullandı.

Öte yandan söz konusu binada kolon kesildiği iddialarına ilişkin soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Depremde 50 kişiye mezar olan binayla ilgili korkunç iddia: Kolonları kesildi

Asuman Yaşar Haberasi imtiyaz sahibi
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.