Tv 100 BİRSEN ALTUNTAŞI YAPTIĞI HABER YÜZÜNDEN İŞTEN ÇIKARDI

Tv 100 BİRSEN ALTUNTAŞI YAPTIĞI HABER YÜZÜNDEN İŞTEN ÇIKARDI
Yayınlama: 18.02.2023
A+
A-

Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu gibi halkın iki dev starının, kendi yüzü oldukları kanalın stüdyolarında, üstelik de birlik beraberlik temalı ‘Türkiye Tek Yürek’ bağış gecesine katılım sağlayamaması sadece ülkemizde değil dünyanın her yerinde de çok önemli bir haber olurdu. Günlerdir bu haberle ilgili ‘Korkmadın mı? Nasıl yazdın?’ ve benzeri sorularla ulaşan birçok kişi oldu. Önemle belirtmek isterim ki, haberin doğruluğunu teyit ettiğim için yazdım.

 

– Durum bu olmakla beraber önemli olan ne yaşanırsa yaşansın hepimizin tek yürek olmayı başarabilmesi… Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bu zamanlarda, bu konunun gündemde olmasının doğru olmayacağını belirtirken TV100 tarafından işten çıkarıldığımı duyunca varlığını hissettiren herkese teşekkürü borç bilirim

 

 

NE OLMUŞTU

 

Maraş merkezli depremlerin ardından sekiz televizyon kanalının yapacağı ortak yayında ATV’nin, Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği’ne destek veren Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu’nun katılmasını istemediği iddia edildi. Birsen Altuntaş’ın haberiyle ilgili açıklama yapan Haluk Levent de üzgün olduğunu belirterek, “Benim yüzümden oldu 🙁 Çok üzgünüm. Bir kez ‘devlet nerde?’ cümlesi kurmadılar. Yardım toplamak değil yardım dağıtmak için Ahbapta oldular. Geçen yıl yardım kampanyasında ben de Afad’a bağış yapmıştım. İzin verin yarın TV’de Afad için tüm sanatçılarla biz de para toplayalım” ifadelerini kullanmıştı

 

Haluk Levent bir süre sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in kendisini aradığını belirterek ATV yönetiminden özür dilemiş ve ilk attığı twiti silmişti:

 

“RTÜK başkanı ile görüştüm. ATV’nin isimleri daha önceden belirlediğini bunun bilgisinin kendisine önceden geldiğini iletti. Ben de medyadan öğrendim canlarım. Alıntılayıp üzüldüğümü belirttim. Hepimiz hata yaparız. Bu sebeple ATV yönetiminden özür dilerim. Ve twiti siliyorum.”

Asuman Yaşar Haberasi imtiyaz sahibi
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.