Hastanede Tedavi Gören Metin Uca Entübe Edildi.

Hastanede Tedavi Gören Metin Uca Entübe Edildi.
Yayınlama: 16.11.2023
A+
A-

Günlerdir yoğun bakımda tedavi gören tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca’nın sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanıp kaza geçirdikten sonra boyun şah damarlarının tıkalı olduğu ortaya çıkan ve yoğun bakımda tedavisi devam eden Metin Uca sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: “Merhaba… Hızla iyileşiyorum. Bu tabii eski bir fotoğraf. En kısa zamanda beraber olacağız, doğum günümü birlikte sahnede kutlayacağız. Güzel doğum günü mesajlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Sonsuz sevgimle.”

“TABURCU EDİLMESİ BEKLENİRKEN ACİL OPERASYONA ALINDI”

Metin Uca’nın menajeri Kübra Kalem Baykara ise X hesabından şu mesajı paylaştı:“Sevgili dostlarımız, sevenlerimiz. Daha önce güzel haber vermiştim, sevgili Metin Uca’nın durumunun iyiye gittiğini, en kısa zamanda taburcu edileceğini, evde ek tedavilerle eski sağlığına kavuşacağını söylemiştim.15 Kasım sabahı taburcu edilmesi beklenirken acil bir operasyona alınması gerekti. Operasyondan sonra oluşan komplikasyonlar nedeniyle tedbir amaçlı entübe edildi.72 saati atlatmayı, ardından kaldığımız yerden tedavisine devam edebilmeyi umuyoruz.

Kıymetli doktorlarının, hastane yönetiminin yoğun ve özverili çabalarıyla, sizlerin güzel dilekleriyle hep birlikte bu zorlu süreci aşacağız. Kalbimiz onunla.

Onun yaşam felsefesi; ‘umudu kaybetmemek.’ Umudu kaybetmeyeceğiz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.